Eyl

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Destekeleme ve Yetiştirme Kursları Sınav Yönergesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE koordinasyonunda tüm kurs merkezlerinde yapılması planlanan hazırbulunuşluk sınavı 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun öğrencilere yönelik olarak bugün okulumuzda yapıldı.

Eyl

Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST'i ögrencilerimizle ziyaret ettik. Göğsümüzü kabartan millî teknoloji ürünlerimizi yakından görüp inceledik.

Ağu

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  Kurtuluş Mücadelesi yolunda bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla yâd ediyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyoruz.

Ağu

Mektep Kardeşliği projesinin son gününde ilk olarak Sille'de Zaman Müzesi , Aya Elenia Müzesi ve Tropikal Kelebek Bahçesine gidildi.Sonrasında Konya Bilim Merkezi ve 80 Binde DevriÂlem Parkı gezildi. Sema gösteriminin ardından öğrenciler ile birlikte değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra gezi programı sona erdi.

Ağu

Depremi yaşayan öğrenciler ile Mektep Kardeşliği olarak başlattığımız projemizin ikinci gününde Ankara, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, İzmir ve Konya Anadolu Mektebi öğrencileri ile Akşehir, Eflatunpınar ve Beyşehir gezisi yapıldı. Akşehir'de Nasrettin Hoca Türbesi, evi ve Ulu Camii; Eflatunpınar'da Hititlere ait havuz ile Beyşehir'de Eşrefoğlu Camii ve tarihî mekânlar gezildi. Prof.Dr.Bekir Biçer ile yazar buluşması gerçekleştirildi.

Ağu

Depremi yaşayan öğrenciler ile Mektep Kardeşliği olarak başlattığımız projemiz kapsamında Konya'da buluştuk. 6 Şubat'ta yaşanan depremin hatırlanıldığı buluşmada  duygusal anlar yaşandı.

Prof.Dr.Sami Güçlü ve İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in katıldığı tanışma toplantısının ardından kısa bir şehir turu yapıldı. Konya Valisi Vahdettin ÖZKAN, Selçuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin AKSOY, Konya Milletvekili Orhan ERDEM'in Anadolu Mektebi Kardeşliğinin önemini belirttikleri konuşmaların ardından birinci günün programı sona ermiştir.

Ağu

Geçmiş dönemlerde okulumuzda müdür yardımcılığı da yapan  Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin AYDEMİR’e hizmetlerinden dolayı biz de teşekkür etmek istedik. Emekliliği olmayan tek meslek eğitimciliktir. Bunun bilincinde olan saygıdeğer hocamıza, sağlıkla ve huzurla hizmetlerinin devamını diliyor, Demetevler KAİHL ailesi olarak kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tem

Üniversite tercih sürecindeki öğrencilerimiz için Tercih Stratejileri konulu çevrim içi toplantı düzenledik. Okul Rehber Öğretmenimiz Hatice Öksüz, öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak bu aşamada dikkat etmeleri gereken noktalara dikkat çekti.

Tem