ANKARA / YENİMAHALLE - Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Geliştir Uygula Paylaş (GUP) Projesi

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Geliştir-Uygula-Paylaş (GUP)” Projesi kapsamında düzenlenen II. Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi’e okulumuz Demetevler KAİHL, biri değerler eğitimi diğeri ise kitap okuma kültürü olmak üzere iki kategoride katılmıştır. Bu çerçevede yapmış olduğumuz projeler şunlardır: “Akran Zorbalığına Karşı Empati Duygusunun Geliştirilmesinde Tasavvuf Kavramların Etkisi: Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Örneği” ile “Neyi Neden Nasıl Okumalıyız? Doğu-Batı Klasiklerinin Lise Öğrencilerinin Kitap Okuma Kültürüne Etkisi” Kongrede ilgi gören her iki projenin danışman akademisyenleri olan Dr. Şule Şahin Ünlü ile Dr. Aynur Singin’e, proje ekibi içerisinde yer alan okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Türkan Bayrakcı ve Aydan Önder’e teşekkür eder, projenin koordinatörü ve sorumlusu okul müdürümüz Alime Kaya’ya vermiş olduğu maddi-manevi desteklerinden dolayı ayrıca şükranlarımızı iletiriz.

31-05-202431-05-2024

Yayın: 31.05.2024 - Güncelleme: 31.05.2024 09:16 - Görüntülenme: 140