Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri tarafından  başlatılan "Hocamın Hocasıyla Bir Kitabı Üzerine" adlı projenin ikincisi okulumuz edebiyat öğretmenler Hacer Öztürk ve İlknur Cesur yönetiminde gerçekleştirildi. Öğrenmede "Hoca"nın etkisini ortaya koymak ve onların öğrenciler üzerindeki etkisini nesilden nesile aktarmak amacıyla hocalarımızın hocası, yazar Osman Çeviksoy ile söyleşi yapıldı. Bu kapsamda 10 A, 10 B ve 10 C  sınıflarından seçilen 35 öğrenciye Osman Çeviksoy'un "Vazgeçme Gönül" adlı eseri okutuldu. Söyleşide, okunan kitap değerlendirildi ve öğrencilerin hazırladıkları soruları konuğumuza sormalarına fırsat tanındı. Değerli konuğumuz Osman Çeviksoy 'a bu güzel söyleşi için teşekkürlerimizi sunarız.

21-03-202321-03-202321-03-2023

Yayın: 21.03.2023 - Güncelleme: 21.03.2023 09:40 - Görüntülenme: 112