ANKARA / YENİMAHALLE - Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Adıyaman'da bulunan kardeş okulları için "Bu günden tezi yok, gün bugündür!" diyerek kolları sıvadılar.Hazırladıkları anahtarlık, kitap ayracı gibi el emeği göz nuru eşyaları deprem bölgesindeki kardeşleri için satışa çıkardılar.

Çalışmalara büyük bir özen ve şevkle katılan iyilik neferlerimize Allah kolaylık versin; destek verenlerden Allah razı olsun inşallah.

" Herkesin yüzünü ona doğru çevirdiği bir yönü vardır. Öyleyse hayırlarda yarışın. Nerede olursanız olun, Allah sizin hepinizi bir araya getirecektir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir." BAKARA ﴾148﴿

Yayın: 06.03.2023 - Güncelleme: 06.03.2023 09:57 - Görüntülenme: 112